Welkom

Welkom op de website van HTC. De Hoofddorpse Tafeltennis Club is dé tafeltennisvereniging van Hoofddorp en omgeving. Een vereniging waar jong en oud met veel plezier hun favoriete sport beoefenen. Een vereniging die lid is van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) en die kan beschikken over een fantastische, centraal in Hoofddorp gelegen eigen accommodatie.

HTC doet via goede prestaties vaak van zich spreken. Die prestaties gaan echter niet ten koste van de gezelligheid. Integendeel, de prestaties worden juist geleverd door de gezelligheid!! Lees er alles over op onze website…

De senioren van HTC
HTC heeft een volop bloeiende senioren afdeling. Bent u ouder dan 16 jaar dan kunt u deelnemen aan één van de seniorentrainingen, en/of de uitgebreide vrijspeelmogelijkheden. Daarnaast kunt u in de seniorencompetitie van de NTTB-afdeling Holland Noord de strijd aanbinden met tafeltennissers uit Haarlem, Amsterdam en omstreken.

Alleen vrij spelen is ook mogelijk; hiervoor zijn de maandag- en woensdagavond en de zondag beschikbaar. Of speelt u liever overdag? Iedere donderdagochtend is onze speelzaal geopend voor Recreatief Tafeltennis Overdag (RTO). Voor deze activiteit geldt een speciale contributie.

De jeugd van HTC
De jongste HTC’ers doen niet onder voor HTC’s senioren. Ben je jonger dan 17 jaar en heb je nog niet zo vaak getafeltennist, dan kun je in de (op leeftijd ingedeelde) starterstrainingen de eerste basistechnieken aanleren. Heb je al vaker getafeltennist dan kun je jouw techniek verbeteren in de trainingen voor de gevorderde jeugd en op zaterdag in het strijdperk treden van de NTTB-competitie.

Hoe sterk is HTC?
Voor de één een belangrijke, voor de ander een onbelang­rijke vraag. We zijn er weliswaar trots op dat onze sterkste teams de afdelingscompetitie zijn ontgroeid en het aardig doen in de landelijke competities, maar zijn niet minder blij met de leden die zich binnen onze vereniging als recreant met de tafeltennissport bezig houden. Daarom is iedereen eigenlijk welkom bij HTC! Jong en oud, beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, jongens en meisjes… Tafeltennis kan immers door iedereen tot op hoge leeftijd worden beoefend!!

Wilt u alles op uw gemak nog eens nalezen dan kan dit in onze HTC folder.