Als lid van HTC Hoofddorp heb je vanaf nu diverse mogelijkheden om met korting je bestelling bij Game11/Butterfly NL te doen.

De kortingen voor alle leden van HTC Hoofddorp zijn als volgt:
– 15% korting op alle rubbers, frames, schoenen, kleding, bathoezen, tassen, sokken van de merken Stiga, Andro, Tibhar, Donic, Yasaka, Neubauer etc. (Alle merken welke te vinden zijn op de Dandoy-site)
– 10% korting op alle kleding, schoenen, bathoezen, tassen en sokken van Butterfly. (zie de Butterfly NL website)
Let op: Kortingen zijn NIET geldig als een artikel al in de aanbieding is.

Daarnaast zijn er aantrekkelijke staffelkortingen bij een hoger bestelbedrag, bijvoorbeeld door bestellingen te combineren.

Hoe te bestellen?

 1. Door een mail te sturen naar info@game11.nl, met alle details van de bestelling en het bezorgadres. Vermeld dat je lid bent van HTC Hoofddorp.
 2. Online, ga naar www.game11.nl en kies vervolgens voor de Dandoy-site of de Butterfly-site. Dat zijn de webshops, waar je gemakkelijk alle artikelen kunt bestellen.
 3. Door naar de winkel in Zeist te komen en simpelweg te vermelden dat je lid bent van HTC Hoofddorp.
 4. Tijdens een ‘Testevent’ bij jullie eigen vereniging, waarvan de volgende editie gepland staat op dinsdag 27 augustus, aanvang 19:00 uur. Noteer die dag alvast in je agenda, meer info volgt! Tijdens een Testevent komen wij met onze materialen naar jullie vereniging toe, en kun je ter plekke bestellen en je nieuwe rubbers op je frame laten plakken. Ook kun je testen met één van onze vele testbatjes.
 5.  

  Game11/Butterfly NL
  Dijnselburgerlaan 1-2
  3705 LP Zeist

  Tel: 030-6994402
  Mail: info@game11.nl
  Website: www.game11.nl