Bijzonder geslaagd HTC Familietoernooi

Net als vorige week waren er ook nu weer 16 teams ingeschreven, dus een volle zaal met enthousiaste teams. En het vele publiek (jong en oud) niet te vergeten. Alle ingrediënten om er weer een mooi toernooi van te maken!

Na een enkele afmelding bestond de eerste ronde uit drie poules van vier teams, en één van drie. In deze fase nog weinig echte verrassingen, en na een paar uur “warmdraaien” werd de verdeling gemaakt in een hoofd- en een troostronde. In de troostronde was de  winst voor Wouter en Tamara, die de finale wonnen van Hans & Hans. 

In de hoofdronde hadden zich aardig wat teams verzameld met niet alleen een hoop tafeltenniservaring, maar ook met vele deelnames aan het familietoernooi. Titelverdedigers waren Hans en Danny, maar in de strijd om een finaleplaats redden zij het uiteindelijk in een spannende wedstrijd net niet tegen Rein en Sjoerd. Aan de andere kant van het toernooischema waren Rinus en Mayckel goed warm gedraaid en wisten oud-winnaars Joop en Hannes uit de finale te houden. De finale werd zo een herhaling van de poulewedstrijd eerder op de dag. Toen wisten Rein en Sjoerd te winnen, maar nu gingen Rinus en Mayckel in een spannende finale met de grote beker aan de haal. Alle winnaars gefeliciteerd, en alle deelnemers bedankt voor hun inzet en enthousiasme! Volgend jaar weer 🙂

Eindstand Familietoernooi 2023
1. Rinus en Mayckel
2. Rein en Sjoerd
3. Hans en Danny
3. Joop en Hannes
5. Rob en Nick
5. Dick en Jochem
7. Simon en Bram
7. Jan en Oscar
9. Wouter en Tamara
10. Hans en Hans
11. Ineke en Rick
11. Ton en Leo
13. Carel en Vanessa
13. Bérengère en Edwin
15. Bernard en Maurits