Clubkampioenschappen jeugd

Zaterdag 20 januari was het tijd voor de laatste HTC clubkampioenschappen, voor de jeugd. Met zestien inschrijvingen en vele ouders was het gezellig druk in het HTC Tafeltenniscentrum.

De eerste ronde werd gespeeld in vierkampen. Dat er daarbij wel wat op het spel stond was wel duidelijk uit de concentratie waarmee iedereen speelde. Na deze eerste ronde ging de top-4 in een aparte vierkamp verder strijden om de titel, en de overige deelnemers speelden om de prijzen in het troosttoernooi. Het niveau kwam dus steeds dichter bij elkaar, en dat betekende ook steeds langere wedstrijden en nog meer uitslagen boven de 10 in de vijfde game. Heel spannend allemaal!

De eindstand:
1 Zoë
2 Alex
3 Jop
4 Brian
5 Jasmijn
6 Max
7 Esmee
8 Ruben
9 Marcello
10 Irit
11 Casper
12 Tim
13 Sil
14 Jaivy
15 Afrin

Na de patat en de prijsuitreiking waren er (voor wie er nog energie over had) wedstrijden op scheve tafels, met gekke batjes en kleurrijke balletjes. Zo komen alle kanten van tafeltennis op één dag aan bod! Als afsluiter nog een verloting van diverse grote en kleine tafeltennisspullen, waarna iedereen moe maar voldaan weer naar huis kon.

Fam. Schutte bedankt voor de hulp in de organisatie!

De foto’s: